over TipTop

Over de praktijk

Binnen de pedicurepraktijk staan de cliënten centraal en besteden wij tijd en aandacht aan de behandeling van diverse voetklachten. De praktijkruimte is voorzien van een comfortabele behandelstoel en kwalitatief instrumentarium om uw behandeling comfortabel en hygiënisch uit te voeren. 

beeldmerk-maskers-nieuw_03
IMG_1273
beeldmerk-maskers-nieuw_05
beeldmerk-maskers-nieuw_04
IMG_1272

Over de behandelwijze

Behandelplan op maat

Voorafgaand aan uw behandeling bekijken wij de huidige conditie van uw voeten en bespreken we de aanwezigheid van eventuele klachten om zo het juiste behandelplan voor u te bepalen. Bij ernstige klachten of specifieke medische aandoeningen, kunnen wij u gericht doorverwijzen naar een podotherapeut of arts. Door onze locatie in het Medisch Centrum Goes en de samenwerking met de aanwezige vakspecialisten bent u gegarandeerd van de beste zorg voor uw voeten.  

Over de pedicure

Medisch pedicure Sanne Schot

In 2011 gestart als gediplomeerd Pedicure. In de jaren daaropvolgend heeft zij haar kennis en ervaring uitgebreid met specialisaties in de Diabetische- en Reumatische Voet waarna zij in 2017 is gestart als Medisch Pedicure. Met pedicurepraktijk TipTop heeft zij al vele cliënten naar tevredenheid kunnen helpen.

IMG_1281-5
Spaarvarken vergoedingen pedicure behandelingen

Over vergoedingen

Vergoeding behandelingen

U kunt ook bij ons terecht zonder verwijzing van de huisarts. De vergoeding voor uw behandeling is afhankelijk van uw zorgverzekering en verzekeraar. Pedicurezorg is niet standaard in het basispakket opgenomen. In aanvullende pakketten is dit veelal nog verkrijgbaar tegen voorwaarden of medische indicatie. Neem contact op met uw zorgverzekeraar of kijk op procert.nl om te zien welke vergoeding voor u van toepassing is.

Over de samenwerkingen

ProVoet lid

Wij zijn aangesloten bij ProVoet, de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure, en werken volgens de meest recent opgestelde code en richtlijnen binnen de voetverzorging. Deze code en richtlijnen vermelden de wettelijke eisen en branchenormen omtrent Hygiëne, Arbo en Milieu. Hiermee bent u gegarandeerd van vakmanschap en kwalitatief hoogwaardige voetverzorging.

Kwaliteitsregister Pedicure (KPR)

Daarnaast staan wij geregistreerd in het kwaliteitsregister Pedicure. Dit register, ontwikkeld door ProCert, is bedoeld om de kwaliteit van pedicures te waarborgen. Voor het behouden van deze registratie moeten diverse cursussen en workshops worden gevolgd om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen het pedicure vak.

Podotherapeuten

Onze pedicurepraktijk heeft een samenwerkingsverband met de volgende podotherapeuten: Hallux Podotherapie en Podotherapie de Boer.
pexels-fauxels-3184465